Vaihdot ja Palautukset

Vaihdot ja Palautukset

at Aukia Menswear

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotten postista noutamisesta lukien. Voit lähettää meille takaisin käyttämättömän* tuotteen palautusajan sisällä ja pyytää vaihtoa tai palautusta.

*Voit sovittaa tuotetta lyhyesti samalla tavoin kuten myymälän sovituskopissa. Mikäli jostain syystä tuote palautetaan meille niin että hintalaput on irroitettu tai tuote ei ole muuten kunnoltaan täyteen hintaan myytävissä, joudumme mahdollisesti palauttamaan tuotteen sinulle takaisin.

Haluan vaihtaa toiseen tuotteeseen

Minulla on postin palautustarra

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. Kiinnitä palautustarra pakettiin ja jätä postiin. Lähetämme sinulle vaihtotuotteet mahdollisimman pikaisesti.

Minulla ei ole palautustarraa 

Täytä vaihto/palautuslomake ja pakkaa tuotteet lomakkeen kanssa. 

Suomessa

Jätä paketti postiin ja kirjoita sen päälle AUKIA ASIAKASPALAUTUS PALAUTUSKOODI 635767. Koodilla palautus on maksuton. Mikäli maksoit Maksuturvan palvelulla, ei ole tarvetta ilmoittaa vaihdosta sähköisen järjestelmän kautta koska tämä koskee vain palautuksia.

Suomen ulkopuolelta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@aukiamenswear.com niin autamme sinua vaihtojärjestelyissä. Huomaathan että palautuspostitukset ovat ilmaisia vain rajatuista EU-maista.

En ole varma palautustarrasta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@aukiamenswear.com niin autamme mielellämme.

haluan palauttaa tuotteen

Minulla on postin palautustarra

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. Kiinnitä palautustarra pakettiin ja jätä postiin. Palautamme rahat mahdollisimman pikaisesti. Mikäli maksoit tuotteet Maksuturva -palvelua käyttämällä voit tehdä ilmoituksen lisäksi sähköisen järjestelmän kautta. Tämä nopeuttaa rahojen palautumista, mutta ei ole välttämätöntä.

Minulla ei ole palautustarraa

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. 

Suomessa

Jätä paketti postiin ja kirjoita sen päälle AUKIA ASIAKASPALAUTUS PALAUTUSKOODI 635767. Koodilla palautus on maksuton. Mikäli maksoit Maksuturvan palvelulla, voit ilmoittaa palautuksesta myös sähköisen järjestelmän kautta. Tämä nopeuttaa rahojen palautumista, mutta ei ole välttämätöntä.

Suomen ulkopuolelta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@aukiamenswear.com niin autamme sinua palautuksessa. Huomaathan että palautuspostitukset ovat ilmaisia vain rajatuista EU-maista.

En ole varma palautustarrasta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@aukiamenswear.com niin autamme mielellämme.

TUOte oN VIALLINEN

Olemme syvästi pahoillamme että sinulla on ongelma meiltä ostetun tuotteen kanssa. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@aukiamenswear.com niin teemme kaikkemme auttaaksemme sinua!

Kysymykset voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen

info@aukiamenswear.com


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram


Dribbble


Youtube